AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 16.2.2016

​Sadat vakuutti Korkeakunnaksen: "Lahjakas kaveri"

​Sadat vakuutti Korkeakunnaksen: "Lahjakas kaveri"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas näki Fareed Sadatin lahjakkuuden heti ensimmäisissä treeneissä.

Korkeakunnas oli mielissään uuden lahjakkuuden kiinnityksestä joukkueeseensa. Sadat bongattiin joukkueeseen Santeri Hostikan tavoin viime vuoden lopussa järjestetyn yhteistyöseurojen testileirin kautta.

- Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien pisti silmään. Lahjakas kaveri. Pystyy tekemään kovassa vauhdissa asioita ja on maltillinen pallon kanssa. Arvoituksellinen hyökkäyspäässä, rohkea, uskaltaa tehdä ja haastaa. Hyvä oikean jalan laukaus. Luontaista voimaa, tuuli ei puhalla kumoon. Pärjää fyysisesti vaikka on nuori, Korkeakunnas suitsuttaa FC Lahden verkkosivuilla.

- Paljon on vielä kehitettävää taktisella puolella ja viimeistelyssä. Lyhyen aikaa, mitä on ollut meidän kanssa ja harjoitellut ammattimaisesti kaksi kertaa päivässä, on ottanut steppejä eteenpäin jo nyt. Todella potentiaalinen pelaaja, "Toke" jatkaa.

Sadat viihtyy hyökkäyspäässä ja kykenee pelaamaan usealla eri pelipaikalla.

- Pystyy pelaamaan 10-paikalla, kärjessä tai laidassa. Itse näkee, että on laidalla parhaimmillaan. Sen verran fiksu pelaaja, että pystyy pelaamaan myös keskiakselilla, Korkeakunnas näkee.

Sadatin lisäksi Lahden hyökkäyspäästä löytyy Hostikan ja Jasse Tuomisen kaltaisia nuoria mielenkiintoisia pelaajia.

- Meillä on todella mielenkiintoisia hyökkäyspäänpelaajia. Kaikkia yhdistää se, että fokus on jalkapallourassa, ovat valmiita tekemään töitä ja haluavat oppia uutta, Korkeakunnas kiittelee.

Lisää uutisia