AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 14.2.2016

PK-35 Vantaan valmentaja: "On pärjätty erittäin hyvin"

PK-35 Vantaan valmentaja: "On pärjätty erittäin hyvin"

Shefki Kuqi on nähnyt paljon hyvää alkuvuoden aikana. (Kuva: Juha Tamminen)

Shefki Kuqi on tyytyväinen PK-35 Vantaan vahvaan alkuvuoteen - ja muistuttaa, että Veikkausliigan alkuunkin on vielä matkaa.

- Ihan hyvältä näyttää tässä vaiheessa, mutta paljon ehtii vielä tapahtua ennen kauden alkua. Tärkeää on ollut, että valmistautuminen on mennyt hyvin, eikä ole tullut loukkaantumisia, päävalmentaja summasi lauantain 1-1-HJK-tasapelin jälkeen.

HJK:ta vastaan kotijoukkue aloitti Vantaalla vahvasti mutta sortui ensimmäisellä jaksolla yrittämään hieman turhan näyttävää peliä.

- Kuten Bana [HJK:n Mika Lehkosuo] sanoi, alussa oltiin mielestäni vähän parempia. Sitten rupesimme pelaamaan varsinkin keskialueella vähän liikaa yhdellä kosketuksella, eikä se ole oikein sitä peliä mitä me halutaan tai joukkue pystyy, mutta toisaalta tämä [Myyrmäen halli] ei ole ihan paras kenttä pelata.

Kuqi myönsi, että Lahti-kotipeliin verrattuna kentällä "oli vähän eri meininkiä".

- Vaikka näissä vähän ystävyysotteluista onkin kyse, olisihan nämä [paikallispelit] kiva voittaa, mutta minusta lopputulos oli suhtkoht oikea.

Neljässä pelissä PK ei ole hävinnyt vielä kertaakaan ja päästänyt vain kaksi maalia.

- On pärjätty erittäin hyvin, mutta nämä pelit eivät merkitse mitään liigan kannalta. Kausi on pitkä, ja parikin loukkaantumista meillä näkyisi heti pelissä, koska rinki on pieni, Kuqi muistutti.

Veikkausliiga starttaa 2. huhtikuuta.

Lisää uutisia