AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 14.2.2016

PK-35 Vantaan kippari: "Hyvä että on tunnetta"

PK-35 Vantaan kippari: "Hyvä että on tunnetta"

Kim Raimi nautti derbytunnelmasta. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa ja HJK tasasivat pisteet lauantaina Liigacupin ottelussa maalein 1-1 ja tunnetta riitti kentällä.

Punamustien kapteeni Kim Raimi piti lauantai-iltapäivän ottelua tasaisena. Vaikka voitto jäi ottamatta, ottelu oli nousijajoukkueelle hyvä tasonmittari.

– Emme saaneet puristettua voittoa, mutta se oli tiukka matsi. Lopussa pelaaminen oli ehkä myös hieman levotonta. Puhuimme Rasimuksen ja Kollarin kanssa siitä, että pelaamista pitää saada paremmin balanssiin. Muuten se siirtyy helposti näistä peleistä myös liigapeleihin, Raimi sanoi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Raimi oli tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen. Kapteenin mukaan avausjakson peliesitys oli hyvä, mutta toisella jaksolla Punamustilta nähtiin enemmän huolimattomia suorituksia.

– Tänään jokainen pelaaja taisteli kentällä. Emme lähteneet peliin mitenkään rotsi auki – jos Klubia vastaan edes voi lähteä rotsi auki. Se oli ihan rohkaiseva esitys. Alku oli ihan hyvä, mutta sen jälkeen pelimme vähän hajosi ja aloimme tekemään hätiköityjä ratkaisuja, Raimi arvioi.

– HJK sai maalinsa liian halvalla. Sitä ennen "Nassella" oli huippupaikka, josta hän ei tehnyt maalia. Sitten tuliin lujaa meidän päähämme ja Klubi tasoitti. Nassella oli myös keskityksistä pari hyvää paikkaa, jotka olivat pienestä kiinni. Mielestäni saimme luotua enemmän paikkoja kuin HJK.

Vaikka pelattiin vasta helmikuista ottelua, oli kentällä ajoittain hyvää paikallisottelun tunnelmaa.

– On kiva, että kentällä on tunnetta, Raimi myhäili.

PK-35 Vantaan pelaa Liigacupin viimeisen lohkovaihepelinsä ensi lauantaina 20.2. IFK Mariehamnin vieraana Ahvenanmaalla.

Lisää uutisia