AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 3.2.2016

Taulon mieli muuttui - jatkosopimus HIFK:n kanssa

Taulon mieli muuttui - jatkosopimus HIFK:n kanssa

Ville Taulo jatkaa ainakin yhden kauden HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Ville Taulon kanssa.

Taulo, 30, on edustanut IFK:ta kolmella sarjatasolla niin Kakkosessa, Ykkösessä kuin Veikkausliigassa. Tuleva kausi on miehen neljäs punapaidoissa.

Taulo siirtyi Tähtirintoihin kesken kauden 2013 ja sulatti heti kannattajien sydämet iskemällä Soneralla PS Kemiä vastaan pelatussa nousukarsintaottelussa ikimuistoisen voittomaalin, jolla HIFK varmisti nousunsa Ykköseen. Vuotta myöhemmin Taulo juhli Pallokentällä nousua Veikkausliigaan.

Viime kaudella Taulo väläytteli, että kausi saattaisi olla hänen viimeinen Veikkausliigassa. Nuorten IFK-kannattajien tekemä kannatuskyltti kauden viimeisessä ottelussa FC Interiä vastaan muutti kuitenkin mestarin mielen.

– Snadien Kingien "One More Year" kyltin nähtyäni jatkopäätös oli selvä. Siinä vaiheessa uraa, kun lakanassa lukee, että "voisit Taulo laittaa pläägät naulaan", niin mietin jatkopäätöstä pidempään, Taulo sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Pelihalut ovat tällä hetkellä yhtä voimakkaat kuin 17-vuotiaana ensimmäisellä liigakaudella. Viime kausi jäi osaltani kesken, kun toivuin loukkaantumisesta juuri ennen kauden päätöstä. On hienoa olla taas takaisin mukana. Tuleva kesä tulee varmasti tarjoamaan jälleen monta elämystä.

HIFK kohtaa tänään keskiviikkona Liigacupissa IFK Mariehamnin kello 15.30 Talin jalkapallohallissa ja myös Taulo nähdään joukkueen kokoonpanossa.

Lisää uutisia