AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 3.2.2016

​Taulon jatko iso asia HIFK:lle – "Johtava pelaaja"

​Taulon jatko iso asia HIFK:lle – "Johtava pelaaja"

Ville Taulolla on vankka kokemus taustalla. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK varmisti aimo annoksen kokemusta kaudelle 2016, kun Ville Taulo allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Taulolle edessä oleva kausi on HIFK:ssa neljäs. Veikkausliigassa Taulo on pelannut 148 ottelua, ja tehnyt niissä kymmenen maalia. Kokenut keskikenttäpelaaja on ehtinyt pyörähtää ulkomailla jalkapallon perässä niin Italiassa, Norjassa kuin Sveitsissä. Suomen maajoukkueessa Taulo on esiintynyt kolmessa A-maaottelussa sekä lukuisissa juniorimaaotteluissa.

– Taulo on tehnyt jalkapallosta taidetta ja mies värittää joukkueen peliä niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Ville vahvistaa keskikenttäämme entisestään ja tuo siihen lisää taitoa sekä yllätyksellisyyttä. Viime kaudella Ville oli poissa jonkin verran loukkaantumisten takia, mutta aina kentällä ollessaan hän oli joukkueen parhaimmistoa.

- Kokenut Taulo on johtava pelaaja, jonka jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kehuu seuran verkkosivuilla.

Taulo itse linjaa tavoitteensa kaudelle 2016 tavalla, joka jättää vastuun koko lailla kuulijalle.

– Viime kaudella tavoitteenani oli tehdä enemmän maaleja Veikkausliigassa kuin Fredrik Lassas ja tulevalla kaudella jatkan samalla tavoitteella (toim. huom.: Lassas pelaa tulevan kauden lainalla FC Kölnin riveissä). Viime kaudesta jäi hampaankoloon myös joukkueen sarjasijoitus, jota lähdemme parantamaan tulevalle kaudelle. Bonus-tavoitteeksi asetan, että nimeni ei löydy jengin sakkolistan kärjestä tällä kaudella, Taulo kertoo tuttu virne kasvoilla.

Lisää uutisia