AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2016

​Valakari: "Kokonaisuutena ihan hyvä peli"

​Valakari: "Kokonaisuutena ihan hyvä peli"

Simo Valakari näki enemmän hyvää Liigacup-avauksessa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK aloitti Liigacupin pelit maalittomalla tasapelillä Kuopiossa.

Joukkue piti palloa hallussaan suurimman osan peliajasta ja loi muutamia oivallisia maalintekotilanteita. Palloa ei kuitenkaan saatu tolppien väliin ja kotimatkalle oli lähdettävä yksi piste taskussa.

Päävalmentaja Simo Valakari oli tyytyväinen oman joukkueensa pelilliseen esitykseen, vaikkei maalinteko onnistunut useista hyvistä tilanteistakaan.

- Enemmän olen tyytyväinen kuin ei-tyytyväinen. Me kontrolloimme peliä tunnin ajan ja pelissä oli paljon hyviä asioita. KuPS pääsi lopussa paremmin peliin mukaan viimeisen 20 minuutin aikana, ei kuitenkaan saanut paikkoja. Lopussa meillä oli omat paikat ratkaista peli, kokonaisuutena me pelasimme ihan hyvän pelin, Valakari totesi.

SJK:n riveissä nähtiin muutamia nuoria pelaajia.

- Meillä on laadukas pelaajarinki, se on aina ollut vahvuutemme. Nyt mentiin näillä. Parannettavaa tietenkin jäi kaikilla osa-alueilla, pelissä näkyi kuitenkin paljon asioita joista tykkäsin. Ainahan sitä tietenkin toivoisi kylmäpäisempää viimeistelyä ja viimeistä syöttöä paremmin perille, mutta ne tulevat kyllä sieltä. Tämä oli vuoden ensimmäinen virallinen pelimme ja tästä meidän on hyvä lähteä eteenpäin, valmentaja muistutti.

SJK:n tavoitteena on edetä Liigacupissa aina mestaruuteen saakka.

- Jokainen peli on aina kehittämistä. Me haluamme olla kauden lopussa parempi joukkue kuin kauden alussa. Liigacupia me lähdemme voittamaan, se on seuran strategian mukainen tavoite, valmentaja sanoi.

Lisää uutisia