AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2016

KuPS ja SJK jäivät ilman maaleja (KuPS-SJK 0-0)

KuPS ja SJK jäivät ilman maaleja (KuPS-SJK 0-0)

Urho Nissilä ei saanut palloa SJK:n maaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ja SJK eivät saaneet Liigacupin ottelussa eroa toisistaan ja näin Kuopiossa jäätiin tulokseen 0-0.

Hallitsevan Suomen mestarin vierailua Kuopiossa oli seuraamassa yli 1000 henkeä.

Kuopiossa ei maaleja siis nähty. SJK piti palloa enemmän hallussaan odotusten mukaisesti ja joukkue kehitti muutamia hyviä tilanteita. Kuopiolaisilla oli pelissä omat hyvät hetkensä ja harvat tilanteet olivat vaarallisia. Pisteet jaettiin 0-0-tuloksella.

SJK:lla oli ensi jaksolla kaksi hyvää vetotilannetta. Johannes Laaksonen pääsi laukomaan vaarallisesta paikasta, suoraan KuPS-vahti Joonas Pöntisen syliin (18min). Youness Rahimi pääsi hyvään vetopaikkaan laukoen kovaa päin Pöntistä, joka torjui jälleen (27 min). Kotijoukkueen parhaimmat tilanteet olivat testipelaaja Nikola Milinkovicin napakka veto (37 min) ja keskikenttäpelaaja Urho Nissilän laukaisu (42 min).

Toisella jaksolla Pöntinen esitti pari näyttävää ns. "gamesaveria". Kuopiolaisten vaarallisin tilanne kehittyi laitahyökkääjä Joonas Nissisen hienosta takatolppakeskityksestä, johon KuPS-kärjet eivät aivan ylettäneet (75min). KuPS oli toisella jaksolla paremmin pelissä mukana ja saavutettu piste maistui kotijoukkueen keskuudessa hyvältä.

Lisää uutisia