AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 25.1.2016

LK: Kokko jäi vielä ilman sopimusta Sveitsiin

LK: Kokko jäi vielä ilman sopimusta Sveitsiin

"Boris" Kokko palaa Suomeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Lapin Kansa kertoo verkkosivuillaan, että Veikkausliigan viime kauden maalikuningas Aleksandr "Boris" Kokko palaa sveitsiläisen FC St. Gallenin leiriltä Turkista takaisin Rovaniemelle ilman sopimusta.

Kokolla oli koejaksoa vaille valmis sopimus Sveitsin pääsarjaseuran kanssa, ja myös siirtosumma RoPSin kanssa oli jo sovittu. Lopullinen sopimus jäi kuitenkin syntymättä, ainakin vielä.

– Tilanne jäi auki. Seura ei vielä tehnyt kanssani diiliä, mutta sekin on vielä mahdollista. Lopullista ratkaisua pitää vielä odotella, maanantaina illalla Rovaniemelle Belekistä palaava hyökkääjä kertoo.

Kokko pelasi yhden puoliajan harjoitusottelussa saksalaista kakkosbundesliigan RB Leipzigiä vastaan. Peli reservipitoisessa joukkueessa ei mennyt kummoisesti, mutta muuten "Boris" kokee onnistuneensa vajaan viikon mittaisella leirillä.

– Hyvin meni, ei siinä mitään. Vaikutelma joukkueesta oli todella hyvä ja pelaajat sekä valmennus oli mukavaa jengiä. Viihdyin siellä hyvin, Kokko kertoo Lapin Kansalle.

– Olen ihan rauhallisin mielin. Sopimus tulee, jos tulee. Tietenkin olisi kiva päästä ulkomaille, mutta minulla on asiat hyvin RoPSissa. On tosi mukava päästä viimein harjoittelemaan RoPSin kanssa.

Lisää uutisia