AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 23.1.2016

Dragtsma tyytyväinen uuteen topparipariin

Dragtsma tyytyväinen uuteen topparipariin

Job Dragtsma näki Liigacup-avauksessa hyviä asioita. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter avasi kauden 2016 Liigacupin perjantaina 0-0-tasapelillä PK-35 Vantaata vastaan ja pelistä löytyi useampikin positiivinen asia.

Interin päävalmentaja Job Dragtsman mukaan Interin avausjakson pelaaminen oli ihan ok tasolla. Toisella jaksolla taso vähän laski.

- Mielestäni ensimmäisellä jaksolla peli oli ihan hyvällä tasolla. Toisella jaksolla emme pystyneet enää pitämään palloa niin hyvin. Yksi tekijä tähän oli tietysti vaihdot, joita olimme taukoon mennessä tehneet jo neljä, kommentoi Dragtsma pelin jälkeen Interin verkkosivujen mukaan.

Dragtsma oli ottelussa erityisen tyytyväinen keskuspuolustukseen. Hollantilainen muistutti myös, että ei ole koskaan helppoa lähteä peliin kahden uuden topparin kanssa.

- Obilor ja Sow pelasivat hyvin siihen nähden, että kyseessä oli heidän ensiesiintyminen yhdessä. Yhteisen sävelen löytäminen vie aikaa, mutta tänään he olivat vahvoja, näki Dragtsma.

Toppariparin taustalla Interin maalia ensimmäistä kertaa edustusjoukkueessa vartioinut vasta 18-vuotias seuran oma kasvatti Aati Marttinen sai myös Dragtsman kehut.

- Aati pelasi kelpo ottelun. Hän pysyi rauhallisena alusta loppuun, mikä on maalivahdille aina hyvä asia, kehui Dragtsma.

Interin ottelut Liigacupissa jatkuvat viikon kuluttua FC Lahden vieraana.

Lisää uutisia