FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2016

​FC Inter ja PK-35 Vantaa maalittomaan tasapeliin (FC Inter - PK-35 Vantaa 0-0)

​FC Inter ja PK-35 Vantaa maalittomaan tasapeliin (FC Inter - PK-35 Vantaa 0-0)

Joni Aho kirmasi Interin avauksessa.

Liigacup 2016 käynnistyi perjantaina FC Interin ja sarjanousija PK-35 Vantaan kohtaamisella.

Javenture-Areenalla nähtiin tiukka vääntö voitosta, mutta kumpikaan joukkue ei kyennyt maaliverkkoja heilauttamaan ja pisteet jaettiin Liigacupin avausottelussa tasan.

PK-35 Vantaa oli pallonhallinnalla mitaten lievästi painostavampi osapuoli. Punamustien aloitteellisuus ja ajoittain harjoittama korkea prässi tuottivat muutamia maalintekotilanteita, mutta kokonaisuudessaan maalipaikat jäivät molemmissa päissä vähiin. Avausjakson parhaat paikat avautuivat Aleksi Ristolalle, joka ei kuitenkaan onnistunut toimittamaan palloa tolppien väliin.

Interin paras maalintekopaikka nähtiin toisen jakson alkupuolella, kun Solomon Duah pääsi nokikkain Daniel Kollarin kanssa. Ensimmäistä otteluaan vantaalaisten maalilla pelannut Kollar veti kuitenkin pidemmän korren. Duahin läpiajoa lukuun ottamatta turkulaisten maalipaikat jäivät vähiin.

Toisen jakson loppupuolella PK-35 Vantaalle avautui vielä hyvä maalintekopaikka, kun Njazi Kuqi riisti pallon Interin topparilta Faith Friday Obilorilta. Kuqi eteni vahvasti rangaistusalueella ja tarjoili pallon takatolpalle. Tilanteeseen noussut Bob Diasonama laukoi pallon kuitenkin lähietäisyydeltä sivuverkkoon.

Liigacupin avausottelusta ei lopulta maaleja nähty, joten molemmat joukkueet avasivat heti pistetilinsä B-lohkossa.

Lisää uutisia