AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2016

Kuqi Liigacup-avauksesta: "Olen erittäin tyytyväinen"

Kuqi Liigacup-avauksesta: "Olen erittäin tyytyväinen"

Shefki Kuqi kiitteli omiensa esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa avasi Liigacupin perjantaina FC Interin vieraana pelatun maalittoman tasapelin myötä.

Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqi oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen vuoden ensimmäisessä ottelussa. Joukkue palasi harjoituksiin vasta viime viikolla, mutta pelissä oli siitä huolimatta paljon positiivisia asioita.

– Olen erittäin tyytyväinen. Olemme harjoitelleet vasta tosi vähän pallon kanssa, mutta mielestäni hallitsimme peliä alusta loppuun. Meillä oli enemmän ja parempia maalipaikkoja kuin Interillä, vaikka pelasimme vieraissa. Interillä oli toisella jaksolla yksi hyvä tilanne, mutta Kollar hoiti sen hienosti, Kuqi totesi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Kuqin mukaan nousijajoukkue lähtee lähes jokaiseen peliin haastajana. Hänen mukaansa pelistä ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa voi tehdä suuria johtopäätöksiä. Kuqi oli kuitenkin mielissään siitä, että joukkueen pelissä näkyi paljon sovittuja asioita heti vuoden ensimmäisessä ottelussa.

– Lähdimme hakemaan voittoa, mutta tasapeli ei kuitenkaan ole huono tulos. Pelissä oli paljon sellaisia asioita, joihin pyrimme ja joita haimme pelistä. Prässäsimme hyvin ja saimme monta riistoa vastustajan puoliskolla. Se on tapa, jolla pyrimme pelaamaan,

– Lisäksi oli tärkeää, että pelaajat pysyivät ehjinä. Emme halua, että tässä vaiheessa tulee mitään takapakkia, Kuqi sanoi.

Punamustien uusista pelaajista maalivahti Daniel Kollar sekä keskikentän vasemmalla laidalla pelannut Ilari Äijälä pelasivat täyden ottelun ja Aleksi Ristola 72 minuuttia. Sopimuksettomana pelaajana mukana ollut Njazi Kuqi sen sijaan tuli vaihdosta kentälle ottelun 63. peliminuutilla.

– Äijälä, Kollar ja Ristola hakevat vielä pelituntumaa. Myös "Nasse" oli uutena mukana, vaikka hän treenasi vasta eilen joukkueen kanssa puolisen tuntia, päävalmentaja Kuqi kommentoi.

Lisää uutisia