AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2016

Shefki ​Kuqi Liigacupista: "Kiinnostava kilpailu"

Shefki ​Kuqi Liigacupista: "Kiinnostava kilpailu"

Shefki Kuqin valmentama PK-35 Vantaa aloittaa Liigacupin pelinsä perjantaina Turussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacup käynnistyy perjantaina 22.1. yhdellä kamppailulla, kun FC Inter isännöi PK-35 Vantaata B-lohkon ottelussa Turussa.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi lähtee Liigacupin avausotteluun hyvillä mielin. Samalla hän kuitenkin muistuttaa, että joukkue aloitti yhteisharjoitukset vasta viime viikolla. Niistä lähtökohdista Kuqi lähtee kuitenkin hakemaan hyvää tulosta heti vuoden ensimmäisestä ottelusta.

– Lähdemme aina hakemaan voittoa pelissä kuin pelissä, mutta tämä ottelu tulee aika aikaisessa vaiheessa. En tiedä, missä vaiheessa Inter on. Lähdemme hakemaan mahdollisimman hyvää tulosta, mutta kaikista tärkeintä on tietysti se, että jätkät eivät hajoa. Tässä vaiheessa jokaiselle on tärkeää pystyä treenaamaan, jotta kukaan ei putoa kärryiltä, Kuqi sanoi PK-35:n sivuilla.

– Olemme harjoitelleet vasta puolitoista viikkoa ja pallon kanssa olemme tehneet todella vähän. Totta kai pelaajat silti mieluummin pelaavat kuin juoksevat hallissa kenttää ympäri.

Kuqin mukaan Liigacup on nousijajoukkueelle mielenkiintoinen kilpailu, jossa PK-35 Vantaa pääsee heti tutustumaan tuleviin sarjavastustajiinsa. Voimasuhteita arvioitaessa pitää kuitenkin ottaa huomioon, että moni joukkue on tammikuussa vielä rakennusvaiheessa.

– Tämä on kiinnostava kilpailu, sillä sarjataso ja vastustajat ovat uusia. Meitä odottavat taas uudet haasteet.

– On kuitenkin vaikea sanoa, miten paljon tässä vaiheessa pystyy vielä ottamaan muista mittaa. Ainakaan meillä joukkue ei ole vielä kasassa ja luulen, että aika moni muukin seura on samassa tilanteessa. Tässä vaiheessa etsitään vielä uusia pelaajia ja kartoitetaan eri vaihtoehtoja, Kuqi tuumi.

FC Inter - PK-35 Vantaa pelataan perjantaina 22.1. alkaen klo 14 Turun Javenture-hallissa.

Lisää uutisia