AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2016

Interin riveissä debytantteja Liigacupin avauksessa

Interin riveissä debytantteja Liigacupin avauksessa

Faith Obilor nähdään Interin kokoonpanossa ensi kertaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter avaa Liigacupin perjantaina kotiottelulla PK-35 Vantaata vastaan ja moni pelaaja nähdään ensi kertaa sinimustassa paidassa tositoimissa.

Viime kauden päätteeksi monta pelaajaa menettänyt Inter on perinteiseen tapaan myös testannut tammikuun harjoituksissa pelaajia. Joukkueen mukana harjoitellut irakilaispelaaja Toona Mokhtar pääsee nyt näyttämään osaamistaan tositoimissa.

- Hän (Mokhtar) on harjoitellut meidän mukana reilun viikon ajan. Nyt hänellä on tilaisuus näyttää osaamistaan ottelutilanteessa. Hän on laituri/ns. 10-paikan pelaaja, toteaa päävalmentaja Job Dragtsma Interin verkkosivuila.

Huomisessa ottelussa nähdään kentällä myös tuoreet sopimuspelaajat Faith Obilor ja Pape Habib Sow. Dragtsma on kaksikon hankkimisesta mielissään.

- He ovat juuri sellaisia pelaajia, mitä haimme. Obilorin taidot ovat kaikkien tiedossa, kun taas testijaksolla meidät vakuuttanut Sow on niin ikään vahva ja hyvä pallollisena. Hän pystyy myös pelaamaan keskikentän pohjalla, luonnehtii Dragtsma pelaajia.

Perjantain ottelussa Interin kokoonpanossa debytoi myös nuori Benjamin Källman, joka ei vielä ole Interin mukana harjoitellut.

- Benjamin liittyy lukiojärjestelyiden takia meidän mukaamme lopullisesti helmikuussa. Hän on kuitenkin mukana meidän otteluissa jo huomenna. Mielenkiintoista nähdä hänet myös tositoimissa, myöntää Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomenna Jukka Lehtovaara ja Oskari Qvick. Dragtsman mukaan kaksikon pitäisi olla pelikunnossa helmi-maaliskuussa.

- Jukka on harjoitellut joukkueen mukana normaalisti. Hän on kuitenkin ollut pitkään sivussa, joten emme halua ottaa tässä vaiheessa riskejä hänen suhteen. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin hänen pitäisi pystyä pelaamaan helmikuussa. Oskari paluu on myös aikataulussa. Hänen pitäisi pystyä olemaan mukana maaliskuussa täysipainoisesti, valottaa Dragtsma.

Liigacupin ottelu Inter-PK-35 pelataan perjantaina Javenture Areenalla kello 14.00.

Lisää uutisia