FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2015

Felipe Aspegren Ilvekseen

Felipe Aspegren Ilvekseen

Felipe Aspegren siirtyyu Ilvekseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan tehneensä 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen 21-vuotiaan laitapuolustaja Felipe Aspegrenin kanssa.

173-senttinen Aspegren on syntynyt Kolumbiassa, mutta hän muutti Suomeen alle kouluikäisenä. Aspegren on HJK:n kasvatti ja hän pelasi viime kaudella Veikkausliigaa KTP:ssa. Nuorukainen pelasi viime kaudella kotkalaisten paidassa kahteen otteeseen Tammelan stadionilla Ilvestä vastaan.

Aspegren on pelannut urallaan Veikkausliigassa yhteensä 63 ottelua KTP:n, TPS:n, SJK:n ja FC Interin miehistöissä. Hän on kolunnut läpi Suomen nuorisomaajoukkueet 16-vuotiaasta lähtien.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss on todella tyytyväinen uuteen pelaajahankintaan.

- Aspegren on erittäin potentiaalinen nuorten maajoukkuepelaaja, joka on ollut iso lupaus jo pidemmän aikaa. Hän aloitti uransa Veikkausliigassa hyvin, sitten tuli ehkä pieni laskuvaihe, mutta viime kaudella hän otti Kotkassa isoja askelia omaan pelaamiseensa. Mikäli kaikki menee Ilveksessä hyvin, hän tulee jatkamaan myöhemmin vielä isommille kentille, Wiss sanoo Ilveksen verkkosivuilla.

- Rohkea, taitava ja terävä laitapuolustaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan myös keskikentän keskellä. Aspegren on minulle tuttu pelaaja nuorisomaajoukkuekuvioista. Tavoitteena on, että hän murtautuu kaudella 2016 avauskokoonpanoon ja nousee profiilipelaajaksi, kommentoi Wiss.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia