AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2016

Aspegren ja Ilves jatkosopimukseen

Aspegren ja Ilves jatkosopimukseen

Felipe Aspegren on viihtynyt Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vahvaa kautta pelaava 22-vuotias laitapuolustaja Felipe Aspegren jatkaa Ilveksessä myös tulevalla kaudella.

Täksi kaudeksi KTP:sta Tampereelle siirtynyt Aspegren teki viime joulukuussa 1+1-vuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa. Nyt sopimuksen optio kaudesta 2017 on lunastettu, sillä sekä seuralla että pelaajalla itsellään oli halu jatkaa yhteistyötä.

173-senttinen Aspegren on syntynyt Kolumbiassa, mutta hän muutti Suomeen alle kouluikäisenä. Tällä kaudella hän on pelannut Ilveksessä 18 ottelua ja ollut tärkeä palanen joukkuetta. Sopimuksen jatko syntyi kivuttomasti.

- Tämä oli helppo päätös jatkaa Ilveksessä. Olin jo alunperin miettinyt, että Suomen sisällä en vaihda joukkuetta, sillä Ilveksessä on niin hyvä olla. Olen viihtynyt erinomaisesti Ilveksessä ja Tampereella. Lisäksi sukulaisianikin asuu täällä.

- Meillä on Ilveksessä tosi hyvä joukkuehenki ja olemme pelanneet hyvin, kuten näkyy. Itselläni on tavoitteena edelleen parantaa otteitani ja tiedän, että pystyn siihen, kommentoi Aspegren.


Ilves-RoPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia