AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2015

FC Lahti tähtää nuorennusleikkaukseen

FC Lahti tähtää nuorennusleikkaukseen

FC Lahti tähyää uuteen kauteen uusin eväin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden kausi päättyi viidenteen sijaan ja ensi kaudella Veikkausliigakentillä tullaan näkemään melkoisesti uudistunut Kuhnurijoukkue.

Seuran yhteistyökuviota on tarkoitus hyödyntää jatkossa joukkueen rakentamisessa. Se on seuralle keino pysyä kärkikahinoissa mukana, sillä rahalla se ei pysty kilpailemaan.

- Olen ollut itse käynnistämässä useita projekteja. Ensi viikolla varmaan ratkeaa yksi englantilainen yhteistyökuvio. Tässä pyritään kokonaisvaltaisesti kehittämään seuraa, päävalmentaja Toni Korkeakunnas valaisee seuran .

- Emme pysty kilpailemaan sillä, että me hankitaan pelaajia. Meillä pitää olla oma juju, millä pärjätään tässä kovassa kilpailussa. Meillä on selkeä visio siitä, mihin pyritään. Meidän budjetti on sitä alempaa keskitasoa, eikä tulossa ole ainakaan positiivisia muutoksia, Korkeakunnas jatkaa.

Kisapuiston stadionhanke on ollut jälleen tapetilla.

- Toivotaan kovasti, että tämä meidän stadionhanke menisi eteenpäin. Pystytään sitten kilpailemaan ehkä markkinoinnillisesti ja palvelemaan yleisöä paremmin, Korkeakunnas sanoo.

Ensi kauden joukkue rakentuu kulisseissa kovaa vauhtia. Yksi asia on jo tässä vaiheessa selvää.

- Joukkue tulee nuorentumaan radikaalistikin, ihan luonnollisistakin syistä. Ensi vuonna on raikkaampi ja juoksuvoimaisempi joukkue, Korkeakunnas lupaa.

Lisää uutisia