AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2015

​Mäkelä IS:lle: "Edelleen halu tehdä maaleja"

​Mäkelä IS:lle: "Edelleen halu tehdä maaleja"

Mäksä on tiukasti kiinni Veikkaus-Maalipörssin voitossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkaus-Maalipörssin voitossa on kiinni tiukimmin mies, jota harva kenties maalikuninkaaksi kauden alla veikkasi: VPS:n Juho Mäkelä.

"Mäksä" on Veikkausliigan maalikuningas kausilta 2005 ja 2010, mutta kokenut hyökkääjä ei kauden kynnyksellä ollut kuumimpia ehdokkaita kauden tehomieheksi. Pari edelliskautta on mennyt suhteellisen vaisusti, mutta nyt 32-vuotias Mäkelä on näyttänyt että auringonlaskun mieheksi häntä on aivan ennenaikaista kutsua.

– Olen edelleen intoa täynnä kuin nuori poika, ja tällä kaudella on ollut paljon näyttämisen halua. On selvää, että ura jatkuu.

– Vepsun kanssa on sovittu, että pelataan pelit alta pois ja katsotaan yhdessä tilanne, mutta olemme viihtyneet perheen kanssa Vaasassa, Mäkelä vihjaa IS Urheilulle.

Uran jatkolle maalikuningas löytää myös luonnollisen syyn.

– Minulla on edelleen halu tehdä maaleja. Se halu on vahvempi kuin koskaan. Sitten kun se loppuu, kengät pannaan naulaan.

Lue Mäkelän koko haastattelu IS:n verkkosivuilta.


IFK Mariehamn-VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 25.10. kello 13.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia