AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2015

RoPS rakentaa rauhassa - viisi sopimusta nyt koossa

RoPS rakentaa rauhassa - viisi sopimusta nyt koossa

Jarkko Lahdenmöellä on sopimus ensi kaudestakin. (Kuva: Juha Tamminen)

Mika Mäkitalon jatko RoPSissa merkitsee sitä, että joukkueella on sopimus nyt viiden pelaajan kanssa seuraavalle kaudelle.

Ensi kaudella RoPSin paidassa pelaavat ainakin hyökkääjä Aleksandr Kokko, keskikenttäpelaaja Mäkitalo sekä puolustajat Jarkko Lahdenmäki, Akseli Kalermo ja Juha Pirinen.

– Teemme joka päivä töitä uusien pelaajasopimusten saamiseksi, RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen sanoo Yle Urheilulle.

Jaatisen mukaan kiirettä ei ole, sillä seuraavan Veikkausliigan kauden alkamiseen on vielä aikaa.

– Tietty pelaajarunko on valmiina jo tänä vuonna ja osa pelaajista hankitaan keväällä, Jaatinen toteaa.

– Määrä pitää olla sellainen, että saamme järkevän harjoitusryhmän. Alkuvaiheessa harjoitusryhmässä on mukana farmijoukkueen pelaajia. Siitä ryhmä kasaantuu ja alkaa alkuvuodesta treenata omana ryhmänä.

Esimerkiksi päättyvän kauden loppusuoralle palkattu Eero Markkanen ei pelaa ensi kaudella RoPSissa. RoPSin kauden kovimpiin pelaajiin lukeutuvat Faith Friday Obilor ja Moshtagh Yaghoubi aikovat Yle Urheilun mukaan ensi kaudeksi ulkomaille, mutta heillä ei ole vielä tiedossa uutta seuraa.


FC Lahti - RoPS Lahden Kisapuistossa sunnuntaina 25.10 kello 13. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia