AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 2.10.2015

​Pirinen ja RoPS solmivat kaksivuotisen jatkon

​Pirinen ja RoPS solmivat kaksivuotisen jatkon

Juha Pirinen on noussut isoon rooliin RoPSissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Myllykoskelta täksi kaudeksi Rovaniemen Palloseuraan siirtynyt 23-vuotias Juha Pirinen jatkaa RoPS-paidassa seuraavat kaksi vuotta.

Kaksivuotinen jatkosopimus oli RoPSissa ja Rovaniemellä hyvin viihtyneelle Piriselle luonnollinen valinta.

- Tosi hyvä fiilis on tehdystä jatkosopimuksesta. Olen tykännyt joukkueesta ja seurasta kovasti, joten loppupeleissä sopimuksen allekirjoittaminen oli helppo päätös, valkeakoskelaislähtöinen vasen laitapuolustaja tuumaa.

RoPSissa suureen rooliin kesän aikana noussut Pirinen näkee RoPSin erinomaisena paikkana kehittyä pelaajana edelleen.

- Tavoite on tietysti auttaa joukkuetta jatkossakin niin paljon kuin mahdollista, mutta kyllä haluan itsekin vielä kehittyä pelaajana ja näen RoPSin joukkueeksi, jossa sekin voi toteutua, Vasemman laidan työmyyrä sanoo.

Myös RoPSissa ollaan tyytyväisiä Pirisen kanssa aikaansaatuun jatkosopimukseen.

- Juha on ollut todella positiivinen yllätys meille, vaikka toki tiesimme millaisen miehen MyPasta joukkueeseen saamme. Hän tuo meidän joukkueeseen sellaista positiivista "äijämäisyyttä", joka sopii meidän pelitapaan hyvin. On todella hienoa, että pääsimme yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola toteaa tyytyväisenä.


IFK Mariehamn - RoPS Wiklöf Holding Arenalla maanantaina 5.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia