AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2015

Dragtsma odottaa maaleja HIFK-ottelussa

Dragtsma odottaa maaleja HIFK-ottelussa

Job Dragsma haluaa päättää kauden voittoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Veikkausliigakausi päättyy sunnuntaina Sonera Stadiumilla HIFK:ta vastaan pelattavaan otteluun.

Sunnuntaina pelattava ottelu on kuuden joukkueiden välinen kohtaaminen tällä kaudella. Veikkausliigan lisäksi Liigacupissa joukkueet kohtasivat kahdesti toisensa. Kertaalleen on isketty yhteen myös Suomen Cupissa. Pelatuista otteluista Inter on voittanut kolme ja HIFK kaksi.

Vaikka ottelussa ei Interin osalta ole merkittävästi panosta, niin haluaa päävalmentaja Job Dragtsma päättää kauden voittoon.

- Jokaisessa ottelussa minkä pelaamme, on sama tavoite. Pyrimme aina voittamaan, eikä huominen ottelu tuo tähän mitään poikkeusta. Lisäksi kausi on aina upeaa päättää voittoon, sanoo Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Interin ja HIFK:n ottelut ovat tarjonneet tällä kaudella yleisölle todellista viihdettä. Maaleja viidessä ottelussa on tehty peräti 20, joten tämän perusteella sunnuntain ottelussa olisi luvassa jälleen vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

- Ottelut HIFK:ta vastaan ovat olleet maalirikkaita. En näe mitään syytä, miksei maaleja nähtäisi huomennakin. Toivottavasti me pystymme tekemään niitä vastustajaa enemmän, naurahtaa perjantaina 60 vuotta täyttänyt Inter-luotsi.

Interin valmistautuminen kauden päätösotteluun on sujunut Dragtsman mukaan suunnitelmien mukaan. Joukkue on urakoinut keskiviikosta asti loisto kunnossa olevilla Kupittaan harjoituskentillä.

- Olemme keskittyneet harjoitteluun tällä viikolla. Asiat ovat sujuneet suunnitelmien mukaan, eikä esimerkiksi uusia loukkaantumisia ole ilmennyt. Pääsemme Onovoa, Qvickiä ja Lehtovaaraa lukuun ottamatta parhaalla mahdollisella miehistöllä otteluun, toteaa Dragtsma.


HIFK - FC Inter Sonera Stadiumilla sunnuntaina 25.10 kello 13. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia