AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 17.10.2015

Lehkosuo: "Faneille juhlimisen aihetta"

Lehkosuo: "Faneille juhlimisen aihetta"

"Banalle" kelpaa vain voitto viimeisestä kotiottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n edellisestä kotiottelusta on aikaa jo melkein kuukauden päivät, kun RoPSia vastaan miteltiin Sonera Stadiumilla syyskuun 20. päivä.

Sen jälkeen sinivalkoiset ovat pelanneet neljä ottelua vieraskentällä. Neljän reissupelin saldona oli kaksi voittoa, yksi tasapeli ja tappio SJK:lle. Kuntokäyrä on nousussa, sillä kahdesta edellisestä ottelusta on alla voitot (VPS ja IFK Mariehamn). Nyt Klubi pääsee kotiyleisönsä eteen IFK Mariehamnia vastaan.

- Neljän vieraspelin jälkeen pääsemme pitkästä aikaa pelaamaan taas kotikentällämme. Totta kai haluamme voittaa viimeisen kotipelimme ja antaa faneillemme juhlimisen aihetta. Koko joukkue odottaa ottelua innolla, päävalmentaja Mika Lehkosuo kertoo Klubin verkkosivuilla.

Vaikka Klubileirissä tavoitellaankin vielä mestaruutta, on viimeiset pelit häviämällä HJK:n sarjasijoitus pahimmillaan vasta viides. Kolmas sija oikeuttaisi ensi kaudella Eurooppa-liigan karsintoihin, kuten myös hopealle sijoittuminen. Suomen mestaruus toisi mukanaan jälleen Mestarien liigan karsinnat.

- Meillä on vielä mahdollisuudet sijoille 1.-5. kun kautta on kaksi peliä jäljellä. Jokaisella Veikkausliigan ottelussa on vielä isot panokset, niin mestaruustaistossa kuin myös taistelussa sarjapaikasta. Kaikkien kannalta on tietysti hienoa, että jännitys säilyy sarjataulukon molemmissa päissä loppuun asti, Lehkosuo miettii.


HJK - IFK Mariehamn Sonera Stadiumilla sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia