AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2015

SJK:n Aalto: Joukkueessa rauhallinen jännitys

SJK:n Aalto: Joukkueessa rauhallinen jännitys

Henri Aallon mukaan mestaruuden voittaa joukkue, jonka järki pysyy parhaiten kasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee Veikkausliigan viimeisille kierroksille sarjan kärkipaikalta.

Mestaruutta tavoittelevilla SJK:lla, RoPS:lla ja HJK:lla on kaikilla jäljellä kaksi ottelua, ja joukkueet ovat pisteen päässä toisistaan.

SJK-puolustaja Henri Aalto toteaa SJK-tv:n haastattelussa, ettei liiemmin jännitä kauden viimeisiä pelejä.

- Joukkueessa on positiivinen, mutta toivottavasti rauhallinen jännitys, mutta itselläni on aika rento olo. Jokaisella joukkueella vire on elänyt ja uskon, että se joukkue, jolla pysyy järki parhaiten kasassa, on kärkinimi kauden jälkeen, Aalto sanoo.

Aalto siirtyi Seinäjoelle täksi kaudeksi.

- Olen ollut reilut puoli vuotta seurassa. Tämä on nouseva seura. Tavoitteet ovat kovat. Jokapäiväisessä tekemisessä ja tekemisen kulttuurissa pyritään Suomen top3-seuraksi, ja sitä se varmasti jo on. Se näkyy alkaen Simon (Valakari) toimista, omistajista, pelaajahankinnoista ja ilmapiiristä, joka täällä on. Toivottavasti tätä jatkoa saadaan pidettyä yllä. Stadionhanke on varmasti elintärkeä osa siinä. On tärkeää myös saada kaikki edustusjoukkueen alapuolella oleva toiminta samaan linjaan, ettei tämä jää vain muutaman vuoden ilmiöksi tai hurmioksi, vaan tulee pitkäjänteinen ja hyvä projekti. Kaikki eväät siihen on.

SJK kohtaa sunnuntaina vieraissa FC Interin. Kaikki kauden 2015 Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia