AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 10.10.2015

Huuhkajat hakee hyvää päätöstä EM-karsinnoille

Huuhkajat hakee hyvää päätöstä EM-karsinnoille

Rive johdattaa miehistönsä Pohjois-Irlannin kimppuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajat päättää EM-karsintaurakkansa sunnuntaina kotiottelulla Pohjois-Irlantia vastaan ja haussa on hyvä esitys kotiyleisön edessä.

Huuhkajilla ei ole enää mahdollisuutta nousta Ranskan kisakoneeseen, mutta motivaatiota päävalmentaja Markku Kanervan mukaan riittää.

- Aina maajoukkuepeli kunnia-asia pelaajille ja valmentajille. Haluamme päättää karsinnat hyvää esitykseen ja hyvään tulokseen, Kanerva sanoi Palloliiton sivuilla.

- Vastustaja on yksi kovimmista. Pohjois-Irlanti on varmistanut jo paikkansa kisoissa, päävalmentaja muistutti

Huuhkajilla on alla kaksi voittoa ja tasapeli torstailta Romaniasta ja tälle pohjalle on nyt hyvä rakentaa vaikean kevään jäljiltä.

- Tavoite oli saada tappiputki katki ja tulos kaivettua sekä voittava ilme. Mikään ei ole parempi lääke kuin voittaminen, kaksi saatiin ja kolmaskin oli tosi lähellä. Iso kunnia pelaajille ja taustoille, yhdessä tätä hommaa on tehty. Henkinen usko on näkynyt kentällä, vaikka taistelutahdossa ja asenteessa ei missään vaiheessa ole vikaa ollutkaan.

- Pitkä prosessi tämä kuitenkin on, vaikka vähän on jotain kentällä näkynytkin. Romaniassakin oli hyviä aloitteita Teemu Pukin ja Joel Pohjanpalon toimesta, mutta se viimeinen syöttö jäi vielä puuttumaan.

Suomen ja Pohjois-Irlannin välinen ottelu alkaa Olympiastadionilla kello 19.00.

Lisää uutisia