vko.39 // 4.10.2015

Ristilä riemuitsi tärkeästä potista

"Risun" KTP nousi putoamisviivan paremmalle puolelle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kotkalainen FC KTP paranteli sunnuntaina asemiaan Veikkausliigan häntäpäässä kaatamalla HIFK:n 1-0.

KTP oli ottelun alun altavastaajana, mutta pääsi melko nopeasti peliin mukaan.

-Eka kymmenen minuuttia oltiin telineissä ja jännitettiin tilannetta, sillä se oli otteluun lähtiessä tiukka. Tämän jälkeen saimme ottelun haltuun ensimmäisellä jaksolla. Toisella puolikkaalla, etenkin maalin jälkeen, pelaamisemme passivoitui ja IFK pääsi vyöryttämään hyökkäyksiään, KTP valmentaja Sami Ristilä kertoo seuransa verkkosivuilla.

-Saimme mielestäni IFK:n kokonaisuutena hyvin pois heidän mukavuusalueeltaan. Tiesimme, että he tulevat otteluun paineettomana, mutta onnistuimme kääntämään ottelun itsellemme ja olimme hieman halukkaampia voittamaan tämän kamppailun, "Risu" jatkaa.

-Äärimmäisen tärkeät kolme pinnaa. Tässä sarjassa kaikki ottelut ratkeavat pieniin asioihin ja tänään annoimme kaiken kentällä. Pari peliä on vielä jäljellä ja toivomme, että saamme niistä tämän päivän tavoin hyvän tuloksen, Ristilä päättää.