AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 4.10.2015

Eremenko: "KuPS halusi voittoa enemmän"

Eremenko: "KuPS halusi voittoa enemmän"

"Jere" antoi tunnustuksen KuPSille. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaron sunnuntainen pelimatka Kuopioon päättyi raskaasti pettyneissä tunnelmissa. Kotimatkalle oli lähdettävä kirvelevä 0-2-tappio niskassa ja lisähuolia tuli kahden pelikiellon muodossa.

Jaro joutui taistelemaan puoli tuntia vajaalla puolustaja Reginaldo Manoel Da Silva Juniorin saatua toisella jaksolla illan toisen varoituksensa. Edessä on pelikielto ja myös keskikenttämaestro Alexei Eremenko jr:n korttitili täyttyi sunnuntaina.

KuPS pääsi alussa johtoasemaan Jaron joutuessa takaa-ajajan hankalaan asemaan. Jaron peliesitys näytti kokonaisuudessaankin hieman vaisulta, eikä joukkue pystynyt luomaan kovin suurta uhkaa KuPS-maalille.

- Ensimmäinen vaikutelma pelistä on, että KuPS halusi voittoa enemmän kuin me. KuPS oli aggressiivisempi kuin me. Me emme päässeet toivotulle tasolle. Tämmöisen pelin voi voittaa vain sydämen kautta: kun tappelee säilymisestä, taito ei ole kaikki kaikessa. KuPS halusi enemmän voittoa, valmentaja Alexei Eremenko sr muistutti.

Sunnuntain lopputulokset sysäsivät FF Jaron tylysti sarjajumboksi. Joukkue lähtee vaikeista asemista sarjakauden kolmelle viimeiselle ottelukierrokselle.

- Jos et ole tarpeeksi hyvä, putoat. Jos olet hyvä, säilyt. Mennään peli kerrallaan eteenpäin ja koetetaan kerätä pisteitä. Meillä on tarpeeksi pelaajia ja parhaat pelaavat Inter-ottelussa, valmentaja lupasi.

Lisää uutisia