AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 30.9.2015

Dragtsma: ”Loppukauden ottelut ovat meille kuin cupin otteluita”

Dragtsma: ”Loppukauden ottelut ovat meille kuin cupin otteluita”

Dragtsma tietää ottelun panokset. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kohtaa keskiviikkona kotikentällään KuPS:n. Cup-pettymyksen jälkeen turkulaiset ovat siirtäneet katseensa Veikkausliigan mitalitaisteluun.

Interillä on viisi ottelua kautta jäljellä ja sillä on vielä jopa teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen. Päävalmentaja Job Dragtsma myöntääkin, että loppukauden otteluista kelpaavat vain voitot. Edessä on hänen mukaansa viisi ns. cup-ottelua.

- Nyt ei ole varaa tappioihin, eikä oikein edes tasapeleihin. Kaikki loppukauden ottelut ovat meille kuin cupin otteluita. Peli kerrallaan lähdemme hakemaan voittoa jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta, sanoo Dragtsma Interin sivuilla.

Inter-luotsi korostaa myös, että joukkueen jokaisesta jäsenestä pitää löytyä halua laittaa itsensä likoon. Ilmaiseksi on turha odottaa mitään.

- Nyt pelataan isoista asioista. Meillä on täydet mahdollisuudet mitaleille, joten nyt pitää jokaisen joukkueesta löydä itsensä täysillä likoon. Ilmaiseksi emme saa mitään, painottaa Dragtsma.


FC Inter-KuPS Veritas Stadionilla keskiviikkona 30.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrasta, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia