AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 27.9.2015

FC KTP ammentaa uskoa edellisottelusta

FC KTP ammentaa uskoa edellisottelusta

"Risu" odottaa luottavaisena sunnuntaita. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP isännöi sunnuntaina HJK:ta molemmille erittäin tärkeässä kamppailussa.

Kotijoukkue kävi hakemassa tärkeän pisteen viikolla Helsingistä, jossa ottelu IFK:ta vastaan päättyi maalittomana. Tärkeän pisteen lisäksi Ristilää kiittelee ennen kaikkea joukkueen peli-ilmeen kohentumista.

- Meillä on hyvä peli alla. Fiilis on korkea joukkueen sisällä. Ilme IFK-pelissä oli niin erilainen, kuin kahdessa edellisessä kotiottelussamme. Se pitää saada taas sunnuntaina kentälle. Uskon, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet horjuttaa HJK:ta ja ottaa ottelusta täydet pisteet. Olemme analysoineet tarkasti Klubin ongelmakohtia ja niihin pyritään iskemään, KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä sanoo seuran verkkosivuilla.

Peli-ilmeen kohentumisen lisäksi lisää ilon aiheita Ristilälle toi pitkään poissa olleen kärkimiehen, Samuli Kaivonurmen pirteä esitys. Myös toisen ottelunsa KTP:n väreissä pelannut jenkkiveskari Craig Hill sai Risun kiitokset.

- Erinomainen sisääntulo ja vaihtoehto meidän hyökkäyspelaamiseemme. "Jönssin" tyyppistä kärkeä olemme kauden aikana kaivanneet. Hän pystyy tuomaan oman lisäarvon lyhyessäkin ajassa, kuten Helsingissä huomaisimme. Pari hyvää paikkaa siinä parissa kymmenessä minuutissa, mitä hän oli kentällä.

- Craig oli myös hyvä. Edellisessä pelissä oli havaittavissa hieman alkujännitystä, mutta tiedämme hänen olevan hyvä maalivahti. Puolustuspelaaminen kokonaisuutenakin parani, sillä yhteistyö ja kommunikaatio puolustuspelaajien kanssa toimi aiempaa paremmin.


FC KTP - HJK sunnuntaina 27.9. kello 18.30 Arto Tolsa Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia