AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2015

Honkavaara antoi kiitosta maalivahti Johanssonille

Honkavaara antoi kiitosta maalivahti Johanssonille

Mika Johansson sai "Honsulta" kiitokset. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja FC KTP jäivät keskiviikkona ilman maaleja Sonera stadiumilla. HIFK:n valmentaja Jani Honkavaara pettyi omiensa esitykseen.

– Huono, väsynyt peli. Ensimmäinen puoliaika oli meiltä huonoa pelaamista. Toisella jaksolla meillä oli vähän enemmän jalkoja ja pääsimme aika helposti eteenpäin. Saimme muutaman paikan luotua, mutta viimeinen vaihde jäi puuttumaan. Erityismaininta maalivahti Mika Johanssonille, joka on tullut hyvin mukaan, Honkavaara kertoo HIFK:n sivuilla.

HIFK kohtaa seuraavaksi kotikentällään SJK:n maanantaina 28.9. HIFK:lla on jäljellä viisi ottelua, joista se pelaa kolme kotikentällä.

– SJK-pelisuunnitelma on tehty jo aikoja sitten. Olemme kaksi kertaa olleet ihan vastaantulijoita, joten sitä lähdemme parantamaan. On tosi hienoa pelata peli, jossa mekin pääsemme osallistumaan mestaruustaistoon ja lyömään kapuloita SJK:n rattaisiin.

– Meillä on mielestäni ihan ok ohjelma – se ei ole helppo, eikä vaikea. Pari kertaa ollaan vieraissa. Kaikki pelit ovat voitettavissa. Viimeiset pelit ovat sikäli mielenkiintoisia, että jokaisella joukkueella on niissä erinäköisiä panoksia, Honkavaara sanoo.

Lisää uutisia