AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 20.9.2015

Valakari: "Todella tärkeä voitto"

Valakari: "Todella tärkeä voitto"

Voitto Kotkassa oli iso asia Simolle. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK jatkaa mestaruustaistoa tiukasti haettuaan sunnuntaina voiton FC KTP:sta maalein 3-1.

SJK-luotsi Simo Valakari ei edes yrittänyt peitellä voiton merkitystä.

- Todella tärkeä voitto meille. Tiesimme, että Kotka on hankala paikka tulla. Joukkue on hyvä ja hyvin valmennettu. Teimme avausjaksolla ottelun itsellemme hankalaksi. KTP:n johto-osuma oli hieno, mutta täytyy antaa iso kiitos meidän pelaajillemme. Pidimme päämme kylmänä maalista huolimatta ja jatkoimme meidän omaa pelaamistamme. Loppujen lopuksi ne maalit sieltä sitten tulivatkin, Valakari totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

- Itse asiassa olin puoliajalla jopa tyytyväinen omaan peliimme, vaikka olimme maalin tappiolla. Pystyimme luomaan tarpeeksi maalipaikkoja ja jaksoimme liikuttaa. Toisella puolikkaalla saimme sitten ne maalitkin tehtyä, mutta vaikea ottelu oli.

SJK:n asemat mestaruustaistelun kannalta ovat entistäkin paremmat, mutta Valakari ei lähtenyt katsomaan yhtään nykyhetkeä kauemmas.

- Kaikki keskittyminen oli tässä Kotka-kamppailussa. Voiton myötä on paljon helpompi lähteä keskiviikon tärkeään Klubi-matsiin. Tänäänkin nähtiin, että tässä sarjassa jokainen peli on äärimmäisen kova ja tasainen. Nyt palautellaan huominen ja sitten aloitetaan keskittyminen keskiviikkoon.

Lisää uutisia