vko.37 // 18.9.2015

Voitto maistui Jussi Kujalalle

Jussi Kujala nautti voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves palasi torstaina voittojen tielle, kun KuPS kaatui Tammelan iltavaloissa numeroin 1-0 (0-0) puolustaja Heikki Ahon lisäajalla syntyneellä maalilla.

Ilves pääsi pelaamaan koko toisen jakson miesylivoimalla, kun kuopiolaisten Ebrima Sohna taklaili itsensä suihkuun ensimmäisen 45-minuuttisen lopussa.

Ilveksen kokenut Jussi Kujala pyöritti ja rauhoitti kotijoukkueen peliä keskikentällä, ja mies oli jälleen kerran ottelun hahmoja. Kujala oli luonnollisesti iloinen kotivoitosta.

- Tuntuu tosi hyvältä. Pari tappiota alla, niin kyllä voitto teki nyt tosi hyvää! Ja kun ylivoimalla pelattiin, niin pitää tehdä maali. Ei me silti kovin hyvin ylivoimalla pelattu. Olisi pitänyt vaan enemmän haastaa pallolla ja luoda vaikeuksia vastustajalle, Kujala mietti Ilveksen verkkosivuilla.

. KuPS pelasi viimeksi kolme päivää sitten ja me pelasimme viimeksi neljä päivää sitten. Olikohan siinä sitten se, että KuPS väsyi juuri sen verran lopussa, että saatiin sitten se maali.