AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2015

Jaron Moore: Olemme edelleen rentoja

Jaron Moore: Olemme edelleen rentoja

Kuva: Juha Tamminen

FF Jaro ja IFK Mariehamn tasasivat pisteet torstaina maalittomalla tasapelillä. VPS:n voitettua Jaron ero putoajan paikalle on enää yksi piste.

Ottelun jälkeen IFK Mariehamnin Jani Lyyski kertoi joukkuensa onnistuneen taktiikassaan.

- Ensimmäisellä puoliajalla Jaro piti palloa, mutta toisella puoliajalla paransimme. Onnistuimme tänään taktiikassamme hyvin, sillä tarkoitus oli puolustaa syvällä ja hyökätä vastaiskuilla, Lyyski sanoo Jaron verkkosivuilla.

Tolppaa kolisutellut Walter Moore kertoi, ettei joukkue vielä tunne painetta taistelussa sarjapaikasta.

- IFK:ta vastaan on aina kova taistelu, se on hyvä joukkue. Yritimme tänäänkin pelata samalla tavalla kuin aina. Puolustimme tiiviisti, mutta emme pystyneet viimeistelmään paikoistamme. Omassa paikassani en odottanut enää syöttöä ja tilanne tuli vähän nopeasti. Olisi pitänyt olla parempi maltti siinä tilanteessa, Moore kommentoi seuransa sivuilla.

- Olemme edelleen luottavaisia ja rentoja. Tiedämme, miten pystymme pelaamaan, mutta meidän täytyy nyt vain saada tuloksia.

Vieraiden valmentaja Pekka Lyyskiä piste tyydytti ainakin osittain.

- Saimme tänään ajoittain pidettyä "Loshaa" (Alexei Eremenko Jr) pois pallolta, mutta omissa ratkaisuissamme olimme vähän huolimattomia. Piste on kuitenkin piste ja se on enemmän kuin nolla. Päällimmäisenä jäi harmittamaan se, että Otso Virtaselta jää nyt Suomen Cupin finaali väliin punaisen takia, Lyyski harmitteli.

Alexei Eremenko senior oli tyytyväinen joukkueensa peliin vaikeissa olosuhteissa.

- Olen tyytyväinen peliimme. Ensimmäinen puoliaika ja iso osa toista puoliaikaa peli oli täysin meidän hallussamme. Loimme myös riittävästi paikkoja. Pitää kuitenkin muistaa, että pelasimme hyvää joukkuetta vastaan tänäänkin. Pelasimme kolme perättäistä ottelua sarjan huippujoukkueita vastaan, emmekä hävinneet yhtään. Nyt kuitenkin unohdamme tämän ja jatkamme sunnuntaina VPS:aa vastaan ja keskiviikkona KuPSia vastaan. Nyt täytyy keskittyä palautumiseen, Eremenko summasi.

Lisää uutisia