AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2015

Rajamäki iloitsi: "Vihdoinkin onnistumisia"

Rajamäki iloitsi: "Vihdoinkin onnistumisia"

KuPSin esitys ilahdutti "Rapaa". (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura juhli maanantai-iltana Sonera Stadiumilla. Kovalle kotijoukkueelle HIFK:lle aiheutettiin tämän Veikkausliigakauden ensimmäinen kotitappio vakuuttavin 1-3-loppunumeroin.

Kuopiolaisten maanantai-ilta meni pelillisesti kaikin puolin nappiin. Hyökkäyspeli oli tehokasta ja paikoista iskettiin osumia hyvällä tehoprosentilla.

- Varsinkin ensi jakso oli meiltä hyvä suoritus. IFK:n siirryttyä pelaamaan kolmen alakerralla meillä oli vaarallisimmat paikat ja 1-4 oli lähempänä kuin 2-3. Tyytyväinen olen siihen, että nyt me saimme vihdoinkin onnistumisia. Me olemme aiemminkin pelanneet hyvin, viimeistely ei vaan ole toiminut, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki muistutti seuran verkkosivuilla.

Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä viimeisteli torstaisessa SJK-ottelussa uransa ensimmäisen liigamaalin ja nyt oli puolustaja Tuomas Rannankarin vuoro onnistua maalinteossa ensi kertaa kasvattajaseuran riveissä. Pelaajakaksikko onnistui Sonera Stadiumilla loistavasti.

- Tuomas sai ensimmäisen onnistumisensa Nissilän syötöstä. Tuomas taas syötti 0-2-osuman. Me saimme hyvän lähdön peliin ja pelasimme erittäin hyvän ensi jakson. Nissilä pelasi erittäin hyvän pelin syöttäen nätisti myös Miikka Ilon 0-3-maalin. Upille kaksi syöttöpistettä ja Tumelle tehot 1+1, valmentaja huomautti.

HIFK:n kotitaika murrettiin vahvalla joukkuepelillä.

- Toisella jaksolla HIFK siirtyi kolmen alakertaan hakien riskillä kavennusta. He saivatkin yhden maalin, meille tuli toisella jaksolla hyviä vastahyökkäysmahdollisuuksia joista olisi pitänyt iskeä viimeinen ratkaisu. Me ansaitsimme tämän voiton. HIFK on hyvä kotijoukkue ja se korostaa ensi jakson arvoa, kun lyötiin taululle 0-3 45 minuutissa, valmentaja iloitsi.

Lisää uutisia