AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2015

​Miikka Ilo pääsi nautiskelemaan Sonera Stadiumilla

​Miikka Ilo pääsi nautiskelemaan Sonera Stadiumilla

Miikka Ilo pääsi nautiskelemaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran kapteeni Miikka Ilo viimeisteli maanantaina tämän kauden kolmannen liigamaalinsa.

Kapteeni nautiskeli pallon HIFK:n verkkoon ensimmäisen jakson loppuhetkillä ja kuopiolaiset pääsivät juhlimaan hienoa vierasvoittoa sarjanousijan kotiareenalta.

- Puolustaja Dani Hatakka keskitti laidasta. Urho Nissilä siirsi kantapäällä nätisti, pääsin eroon topparista ja harhautin maalivahdin. Oli hieno paikka onnistua ja oli siinä vähän nautiskelua mukana, maalintekijä tunnustaa.

Peliuran 37:s liigamaali sinetöi kuopiolaisten upean voiton.

- Ekat 45 minuuttia me pelattiin erinomaisesti. Tosi hyvin me peliin päästiin koko joukkueena. Toisella jaksolla 0-3-johdossa pääsi pieni hyvän olon tunne vähän hiipimään. Vastustaja otti enemmän riskejä, me otettiin se fiksusti vastaan. Yhden maalin he onnistuivat saamaan, meidän lisäosumat olivat kuitenkin lähempänä. Fiksusti me pelattiin toinen jakso, Miikka korostaa KuPSin verkkosivuilla.

Kuopiolaiset kohtaavat tällä viikolla Ilveksen kahdesti: torstaina taistellaan Tampereella ja sunnuntaina Savon Sanomat Areenalla. Tärkeitä Veikkausliigapisteitä on paljon jaossa.

- Aika tiukkaa vääntöä tulee. Ilves on taisteleva joukkue, joka puolustaa tiiviisti. Haastavat kaksi matsia tulee. Me olemme löytäneet hyvännäköisen systeemin pelaamiseen ja samalla lailla me jatketaan torstainakin. Peli kerrallaan me mennään eteenpäin ja hyvään sarjasijoitukseen meillä on vielä hyvät mahdollisuudet, Ilo muistuttaa.

Hän pelaa jo kahdeksatta sarjakauttaan KuPS:n riveissä ja toimii kuopiolaisseuran läheisten yhteistyökumppaneiden Intersportin ja Puman kummipelaajana. Pelattuja liigapelejä on koossa nyt 264.

Lisää uutisia