AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2015

HIFK:n Hänninen manasi heikkoa ensimmäistä puoliaikaa

HIFK:n Hänninen manasi heikkoa ensimmäistä puoliaikaa

Matias Hänninen joutui pettymään. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kaatoi HIFK:n Helsingissä lukemin 3-1. Kuopiolaiset ratkaisivat ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla tehtyään kolme maalia.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä kauden huonoin. Harmittaa, että nolasimme itsemme oman kotiyleisön edessä. Jokaisen tulisi antaa kaikkensa tilanteesta riippumatta, mutta tänään vähän selkä notkahti. Vaikka tilanne on 0-3, niin silti pitäisi antaa kaikkensa, HIFK:n laitapuolustaja Matias Hänninen toteaa seuransa verkkosivuilla.

– Toinen puoliaika oli kuitenkin meiltä paljon parempi. Saimme yhden kavennusmaalin. Lopussa saimme luotua hyvää painetta KuPS-maalille, mutta viimeinen terävyys vain puuttui. Emme olleet valmiita laittamaan kroppaa likoon. Päästimme KuPSin isot pakit liian helpolla. Ei näkynyt "punaista mafiaa" tänään, Hänninen kertoo.

HIFK kohtaa torstaina todella tärkeässä kotiottelussa sarjajumbo VPS:n. Edellinen keskinäinen kohtaaminen päättyi HIFK:n 3-0 kotivoittoon. Hännisen mukaan ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin.

– Moni puhuu pakkovoitosta torstaina, mutta se on yksi peli muiden joukossa. Viimeksi pelasimme hyvän ottelun VPS:ää vastaan. Olemme parempia torstaina, sen voin luvata. Kun jokainen pelaaja antaa kaikkensa niin uskon, että olemme torstaina kolme pistettä rikkaampia.

Lisää uutisia