AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 12.9.2015

Lagerblom: "Kolmen pisteen arvo nousee"

Lagerblom: "Kolmen pisteen arvo nousee"

Pekka Lagerblom tietää pisteiden arvon syksyllä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden 3-2 voittomaalin viimeisellä minuutilla torstaina FC KTP:n verkkoon iskenyt Pekka Lagerblom oli iloinen mies.

Lagerblom puski voittomaalin Mikko Kuninkaan tarjoilemasta kulmapotkusta 90 minuutilla.

- Maalinteko on aina hienoa ja kiitosta vain jätkille hyvästä taistelusta. Se oli hyvä pallo, siitä oli helppo laittaa maaliin., Lagerblom tunnelmoi pelin jälkeen.

FC Lahden voitto tuli sitkeän taistelun jälkeen. Matheus Alves osui ensin pilkulta ottelun toisella minuutilla, mutta Niko Ikävalko tasoitti pian perään. Mika Ääritalon pommi vei Kuhnurit jälleen johtoon, mutta sitten Babatunde Wusu puski KTP:n taas rinnalle. Kovan taistelun jälkeen viime hetken voitto maistui erittäin hyvältä.

- Tämä matsi oli vaihteleva ja meidän olisi pitänyt pystyä jatkamaan dominointia johtomaalin jälkeen. Passivoiduimme siinä, mutta onneksi saimme toiselle puoliajalle lisää energiaa.

- Kolmen pisteen arvo nousee tällaisen matsin jälkeen. Vaikka Kotka tuli tasoihin kaksi kertaa, niin pääsimme nousemaan. Tämä nostaa joukkue- ja taisteluhenkeä lisää. Tämä oli taistelunarvoinen ottelu ja onneksi tuli kolme pistettä, Lagerblom hehkutti.

Kauan FC Lahti ei pysty voitosta nautiskella, sillä jo sunnuntaina joukkue matkaa sarjakärki SJK:n vieraaksi.


SJK - FC Lahti sunnuntaina 13.9. kello 17.30 Seinäjoen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, joho pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia