AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2015

​Mantilla: "Sydän melkein pysähtyi"

​Mantilla: "Sydän melkein pysähtyi"

Philip Mantilla on monikäyttöinen pelaaja Grönvittille. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn katkaisi voitottoman putkensa torstaina HIFK:ta vastaan, mutta jännitystä riitti ottelun loppuhetkille saakka.

IFK:n Philip Mantilla pelasi torstaina jo neljännellä eri pelipaikalla tällä kaudella tuuratessaan sairastunutta kapteeni Jani Lyyskiä topparina.

- Tauon jälkeen alkoi sujua paremmin. Nyt tuntuu hyvältä. Ensimmäisellä puoliajalla olimme hiukan kaukana toisistamme, mutta puhuin Kristianin (Kojola) kanssa ja toinen puoliaika meni paremmin, Mantilla sanoi Nya Ålandille viitaten topparipariinsa.

IFK piti kiinni 1-0-johdostaan loppuun saakka, mutta HIFK:n Kastriot Kastrati oli todella lähellä iskeä tasoituksen aivan lopussa.

- Sydän melkein pysähtyi, mutta oli todella hienoa että pystyimme pitämään kiinni johdosta, Mantilla sanoi.

- Se merkitsee meille paljon. Takaraivossa painoi se, ettemme olleet pitkään aikaan voittaneet ja nyt tästä pitää vain jatkaa samalla lailla. Ilves sunnuntaina, meidän pitää hakea sieltä kolme pistettä mukaamme.


Ilves - IFK Mariehamn Tammelan stadionilla sunnuntaina 13.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia