AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2015

​Rajamäki oli tyytyväinen hienoon loppunousuun

​Rajamäki oli tyytyväinen hienoon loppunousuun

Nousu tasapeliin tyydytti "Rapaa". (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura onnistui saavuttamaan arvokkaan pisteen torstaisesta kotiottelustaan.

Mestaruudesta taisteleva SJK oli jo viemässä kaikkia kolmea pinnaa mukanaan Pohjanmaalle, kunnes kotijoukkueen pippurinen keskikenttätaistelija Urho Nissilä nousi maalintekoon ja pisteen jaettiin.

Yksi piste maistui kuopiolaisten keskuudessa hyvältä ja voitetulta pisteeltä. KuPS-valmentaja Marko Rajamäki oli tyytyväinen siihen tapaan, millä kotijoukkue pystyi lopussa kampeamaan tasoihin vahvaa vastustajaa vastaan.

- Seinäjoki pääsi johtoon ja on hyvä asia tulla tasoihin. Ensi jakson jälkeen meidän olisi pitänyt johtaa peliä, liian monta paikkaa me tarvitaan yhteen maaliin. Me pelasimme erittäin hyvää peliä ensi jaksolla, toisella jaksolla peli pikkuisen tasoittui. Lopussa me otimme isompaa riskiä loppuun ja se tuotti maalin, valmentaja iloitsi.

- Juha Hakolan keskitys oli nätti laatukeskitys. On kiva juttu että pikkupojat jatkavat hienoa esiinmarssiaan. Se oli hyvin hieno maali. Tristan Bowenilta tuli myös hyvin palloja, me saimme tarpeeksi laadukkaita palloja sisään vastustajan alueelle ja ne pitää vaan panna sisään, Rajamäki huomautti.

Työnteosta maalinteon vaikeus ei Rajamäen mukaan ole kiinni.

- Kärjet tekevät kyllä pelissä kaikkensa. Joukkueen työmoraali ja peli-ilme ovat hyviä. Pelissä tapahtui se klassinen juttu: jos et itse tee maalia, joudut takaa-ajajaksi ja se on ollut meillä ongelmana. Pelitapa ja sitoutuminen siihen ovat erittäin hyvällä tasolla, voittoon tarvitaan maaleja, valmentaja muistutti.

Lisää uutisia