AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2015

Dragtsmalle jäi jossiteltavaa

Dragtsmalle jäi jossiteltavaa

Muutama tilanne jäi mietityttämään Job Dragtsmaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter nappasi matkaansa pisteen sunnuntaina FF Jaron vieraana, mutta joukkueella oli paikat voittoonkin saakka.

Ottelu päättyi maalittomana, mutta tilanteita oli useampaankin osumaan.

- Kyllä meillä oli ottelussa paikkamme ottaa vaikka kaikki kolme pistettä. Toisaalta myös Jarolla oli omat hetkensä tänään, joten siltä kantilta katsottuna tasapeli oli tänään melko oikeutettu lopputulos, myönsi Interin päävalmentaja Job Dragtsma ottelun jälkeen seuran verkkosivuilla.

Dragtsman mukaan Interin ja Jaron ottelut ovat tarjonneet aina vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Myös tänään ottelu oli vauhdikas.

- Peli oli tasainen ja tiukka. Moni tilanne jätti tänään spekuloitavaa. Monesta tilanteesta voidaan olla montaa mieltä, mutta meille olisi pitänyt tuomita rankkari, sillä niin selvästi Gnabouyou kaadettiin rangaistusalueella, näki Dragtsma.

Inter ei aloittanut ottelua hyvin, sillä Jaro oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla osat muuttuivat.

- Jaro oli parempi ensimmäisellä jaksolla. Nostimme prässiä toiselle jaksolle, minkä ansiosta pääsimme peliin paremmin mukaan. Paremmalla onnella olisimme voineet voittaa, mutta kuten sanoin, tasapeli oli oikeutettu tulos kokonaisuudessa. Lopussa peli ei ollut oikein kenkään kontrollissa, joten se olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, päätti Dragtsma.

Lisää uutisia