AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 23.8.2015

IS: Pyry Soiri odottaa kiihkeää Pohjanmaan derbya

IS: Pyry Soiri odottaa kiihkeää Pohjanmaan derbya

Pyry Soiri uskoo vankasti Vepsun nousuun. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS ja SJK iskevät yhteen Pohjanmaan derbyssa sunnuntaina Hietalahdessa ja panokset ovat kummallakin kovat.

VPS taistelee päästäkseen pois jumbosijalta ja SJK hakee puolestaan viime viikkoja parempia tuloksia pysyäkseen hyvissä asemissa mitalitaistelussa.

- Uskon, että tulee olemaan aika kiihkeä derby. SJK:llakaan ei ole ihan sujunut viime peleissä, joten heilläkin on varmasti paineita voitosta, VPS-laituri Pyry Soiri miettii IS Urheilun ennakossa.

VPS on pelannut viisi perättäistä ottelua tappioitta, mutta kaipaa kipeästi voittoja.

- Meillä on alkukauteen verrattuna parempi tilanne ja tappioton putki meneillään. Meillä on uusia nälkäisiä pelaajia ja uskomme siihen (säilymiseen). Turha itkeä ja valittaa tässä vaiheessa, pitää vain purra hammasta ja tehdä kaikkensa sen eteen, että tilanne kääntyy. Uskon, että meillä on riittävän laadukas joukkue siihen, Soiri naulaa.

IS Urheilun sunnuntain Veikkausliigaennakot kokonaisuudessaan täällä.

VPS - SJK ja muutkin Veikkausliigaottelut löytyvät uudistuneesta Vakioveikkauksesta. Uudistuksen yhteydessä Vakion palautusprosentti nousee ja voittopotit kasvavat. Kesän kotimaisilla kohteilla potti nousee nykyisestä 100 000 euron tasosta noin 200 000 euroon. Vakion sivuille pääset tästä linkistä.


VPS-SJK Hietalahden jalkapallostadionilla sunnuntaina 23.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia