AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 21.8.2015

Drilon Shalaa odotellaan pelikuntoon

Drilon Shalaa odotellaan pelikuntoon

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti joutuu tulemaan Maarianhaminassa toimeen ilman Jussi Länsitaloa, jonka takareidestä löytyi pieni repeämä. Drilon Shalan pelaaminen IFK Mariehamnia vastaan selviää ottelun alla.

Kolmannesta sijasta taisteleva FC Lahti pääsee mukavista asemista sunnuntaiseen huipputärkeään otteluun IFK Mariehamnia vastaan. Näillä näkymin ainoa varma poissaolija on Jussi Länsitalo.

- Keskiviikkona kaikki olivat riveissä (Jussi) Länsitaloa ja (Drilon) Shalaa lukuunottamatta. Länsitalolta löytyi takareidestä pieni repeämä ja hän on varmuudella sivussa. Shalalla on jalkapöydässä jonkinlainen vamma. Tänään (perjantaina) ratkeaa hänen pelaamisensa, Korkeakunnas valaisee FC Lahden verkkosivuilla.

Joukkueen harjoitusringissä on ollut yhdysvaltalainen maalivahti Craig Hill, joka on pelannut viime kaudesta lähtien Kakkosta joutsenolaisen Kultsu FC:n paidassa.

- Pitkin kautta on ollut testimiehiä.. Normaalia käytäntöä, että tulevaisuutta varten katsastetaan Suomessa pelaavia potentiaalisia liigapelaajia. Ei sen kummempaa. Hill on erittäin urheilullinen, atleettinen ja voittava tyyppi. Mielenkiintoinen kaveri, Korkeakunnas kertoo.

IFK Mariehamn - FC Lahti ja muutkin Veikkausliigaottelut löytyvät uudistuneesta Vakioveikkauksesta. Uudistuksen yhteydessä Vakion palautusprosentti nousee ja voittopotit kasvavat. Kesän kotimaisilla kohteilla potti nousee nykyisestä 100 000 euron tasosta noin 200 000 euroon. Vakion sivuille pääset tästä linkistä.


IFK Mariehamn - FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 23.8. klo 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia