AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 16.8.2015

​Malisella miettimistä kokoonpanon kanssa

​Malisella miettimistä kokoonpanon kanssa

Juha Malisella on miettimistä ennen maanantaita. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS-luotsi Juha Malisella riittää miettimistä pelaavan kokoonpanon kanssa ennen maanantain vierasottelua HIFK:ta vastaan.

Helsingin vierailulla RoPSilla on ongelmia kokoonpanon suhteen, kaksi avainpelaajaa kun on viime kierroksen keltaisten korttien jälkeen pelikiellossa.

- Meidän pitää löytää keskikentälle ja topparin paikalle Antti Okkoselle ja Obilorille hyvät korvaajat, mikä ei ole helppo tehtävä. Molemmat kun ovat joukkueen avainmiehiä, Malinen tuskailee.

Positiivisen "ongelman" Maliselle tuo joukkueen maalivahtiosasto. Liigan avauskierroksella HJK:a vastaan olkapäänsä loukannut kanadalainen Tomer Chencinski on toipunut pelikuntoon ja tuurasi hänen tilalleen kesken kauden ykkösmolariksi hankittua Ricardoa SJK:a vastaan mallikkaasti.

- Maalivahtitilanne on mielenkiintoinen ja haastava. Kentälle pitää löytää voittava maalivahti ja sekä Tomer että Ricardo ovat sellaisia, Malinen pähkäilee hyvien vaihtoehtojensa kanssa.


HIFK - RoPS Sonera Stadiumilla maanantaina 17.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia