AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 14.8.2015

Inter haluaa taas Suomen Cupin finaaliin

Inter haluaa taas Suomen Cupin finaaliin

Viime kaudella Inter kaatoi välierässä FC Lahden. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter pelaa huomenna lauantaina Suomen Cupin välieräottelun Kuopion Palloseuraa vastaan. Ottelu potkaistaan käyntiin Veritas Stadionilla iltapäivällä kello 15.00.

Lauantaina pelataan myös Suomen Cupin toinen välieräottelu, missä kohtaavat Ahvenanmaalla IFK Mariehamn ja cupin puolustava mestari HJK.

On siis sanomattakin selvää, että lauantaina on kysymyksessä sekä Interin että KuPS:n kauden tärkein ottelu tähän mennessä. Paikka eurokentille on enää kahden voiton päässä.

- KuPS-pelissä on suuret panokset, se on sanomattakin selvää. Joukkueita ei varmasti tarvitse motivoida tähän peliin, sanoo Interin päävalmentaja Job Dragtsma Interin kotisivuilla.

Inter oli viime kaudella lähellä Suomen Cupin voittoa, mutta lopulta se joutui tunnustamaan HJK:n paremmakseen finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

- Viime kaudella olimme lähellä voittoa ja se jäi harmittamaan melkoisesti. Nyt olemme jälleen lähellä ja haluamme ehdottomasti mennä loppuun asti ja voittaa cupin. Se edellyttää kuitenkin ensin hyvää suoritusta huomenna, toteaa Dragtsma.

Inter ja KuPS ovat pelanneet tällä kolme ottelua toisiaan vastaan. Jokainen näistä otteluista on päättynyt 1-1 tasapeliin. Interin päävalmentaja Dragtsma odottaa myös huomisesta ottelusta tasaista.

- Ottelumme heitä vastaan ovat olleet tasaisia. Voitot puoleen tai toiseen ovat olleet pienestä kiinni. Samanlaista ottelua voimme odottaa myös huomenna. Luotan kuitenkin meidän mahdollisuuksiin voittaa ottelu, sanoo Dragtsma luottavaisena.

Huominen ottelu pelataan siis ratkaisuun asti. Luvassa voi olla siis pitkä iltapäivä, jos ratkaisua ei löydetä varsinaisella peliajalla.

- Valmistaudumme otteluun huolellisesti ja otamme huomioon kaikki mahdolliset vaihtoehdot mahdollista rankkarikisaa myöten, päättää Dragtsma.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomisessa KuPS-pelissä Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick, Serge N`Gal, Kalle Kauppi ja Kaan Kairinen. Petros Kanakoudis sai korttitilinsä täyteen Ilves-ottelussa ja huilaa ottelun huomenna.

Suomen Cupin välieräottelu Inter-KuPS pelataan huomenna lauantaina Veritas Stadionilla kello 15.00 alkaen. YLE TV2 esittää ottelun suorana lähetyksenä klo 14.45 alkaen.

Lisää uutisia