AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 7.8.2015

Grönroos vahvistaa loppukauden FC KTP:tä

Grönroos vahvistaa loppukauden FC KTP:tä

KTP on Emerik Grönroosille tuttu joukkue. (Kuva: Juha Tamminen)

Emerik Grönroos ja FC KTP ovat allekirjoittaneet loppukautta koskevan sopimuksen.

21-vuotias Grönroos saapui lauantaina Kotkaan ja on mukana joukkueen viimeistelyharjoituksissa ennen tärkeää sunnuntain vieraspeliä Tampereella. Näillä näkymin mies nähdään myös KTP:n kokoonpanossa ottelussa Ilvestä vastaan.

Emerik on tuttu kasvo Kotkassa, sillä hän siirtyi viime vuoden heinäkuussa lainasopimuksella HJK:sta KTP:n raitapaitaan. Hän ehti pelata Ykköstä joukkueen riveissä vain kaksi kamppailua ennen valitettavaa loukkaantumista, joka piti miehen pitkään poissa pelikentiltä. Noissa otteluissa hän kuitenkin osoitti jo olevansa kovan luokan pelimies. Veikkausliigakokemusta Grönroosilla on Klubin lisäksi MYPAn joukkueesta.

Keskikentän laidalla, ja tarvittaessa myös keskustassa viihtyvä monipuolinen Emerik on nähty kaikissa Suomen nuorisomaajoukkueen ikäluokissa. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Kakkosta Käpylän Pallon riveissä, missä otteluita on kertynyt yksitoista ja niissä maaleja kolme. Paluu Kotkaan ja hyppäys Kakkosesta ei nuorukaista huolestuta.

- Todella hyvillä mielin tulen taas Kotkaan. Edellinen visiitti päättyi ikävästi, mutta nyt ollaan täydessä tikissä. Hyppy Kakkosesta Liigatasolle ei aiheuta sen suurempia huolia, sillä tiedän mitä Veikkausliigatasolla pelaaminen vaatii, Grönroos kertoo KTP:n verkkosivuilla.

- Käpylässä tuli pelattua eri rooleissa keskikentän molemmilla laidoilla sekä myös kymppipaikalla, joten kaikki käy, jos käsky kentälle tulee, Grönroos jatkaa.


Ilves-FC KTP Tammelan stadionilla sunnuntaina 9.8. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia