vko.31 // 5.8.2015

​IFK Mariehamn jälleen Ahvenanmaan mestari

Diego Assis avasi Grönvittin maalihanat. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn vei keskiviikkona "omansa" eli Åländska Mästerskapenin finaalin nimiinsä vakuuttavasti.

Ahvenanmaan tämän kauden mestaruus meni tuttuun osoitteeseen, kun IFK kaatoi ÅM-finaalissa FC Ålandin lukemin 5-1 (1-0).

Sportkilassa Sundissa pelattu finaali eteni maalittomana miltei taukoon saakka, kunnes Diego Assis vei IFK:n johtoon aivan ensimmäisen puoliajan lopulla. Toisella puoliajalla Josef Ibrahim iski kahdesti kymmenen minuutin sisään, Petteri Forsell lisäsi johtoa ja Dever Orgill iski Grönvittin viidennen maalin.

Loppuhetkillä FC Åland pääsi vielä kaventamaan Andreas Janssonin rangaistuspotkuosumalla loppulukemiksi 5-1.