AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2015

Vuorinen: "Edessä kova ja fyysinen taistelu"

Vuorinen: "Edessä kova ja fyysinen taistelu"

Petri Vuorinen odottaa kovaa taistelua maanantain ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS matkaa maanantaina Arto Tolsa Areenalle, jossa vastassa melkoisessa kuuden pisteen ottelussa on FC KTP.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen kuluvalla kaudella. Toukokuun alussa käyty ottelu päättyi Kotkassa värikkäiden vaiheiden jälkeen isäntien 3-2-voittoon.

- Toivon, että onnistumme pelaamaan hyvää joukkuepeliä molempiin suuntiin. Viime peleissä peli-ilmeessä on näkynyt, että taistellaan isoista pisteistä. Toivon sen myös jatkuvan, päävalmentaja Petri Vuorinen sanoo Vepsun verkkosivuilla.

Kotkalaiset eivät ole juhlineet voittoa sitten kesäkuisen KuPS-pelin, mutta myös vastustajat ovat olleet aivan liigan kärkikastia. RoPS:n kanssa KTP pelasi 0-0-tasapelin ja HJK:lle ja SJK:lle se hävisi niukasti yhdellä maalilla.

- He prässäävät kovaa ja korkealta. Meidän täytyy ennakoida paremmin tilanteisiin ja liikuttaa palloa nopeammin eteenpäin. Edessä on kova ja fyysinen taistelu, jossa ei varmastikaan hirveän paljon hienouksia nähdä, Vuorinen uumoilee.

Vepsun päävalmentaja korostaa, että kotkalaisille ei sovi antaa kovinkaan montaa mahdollisuutta erikoistilanteisiin.

- (Tamas) Gruborovicsin ja (Valeri) Minkenenin kanssa saamme varsinkin olla tarkkana. Molemmilla on hyvän laukauksen lisäksi hyvät pelilliset taidot.


FC KTP - VPS Arto Tolsa Areenalla maanantaina 3.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia