AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 20.7.2015

​Bahne harmitteli tasoitusosumaa

​Bahne harmitteli tasoitusosumaa

Piste oli pettymys "Mankulle". (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin maalivahti Magnus Bahne ei ollut kovin tyytyväisellä mielellä sunnuntaisen KuPS-ottelun päätyttyä.

Pelin taso ei ollut maalivahdin mielestä kovin erikoinen ja kuopiolaisten tasoitusmaali tuli harmittavalla tavalla.

- Ei ollut hirveän erikoinen peli. Oli paljon sellaista huonoa pelaamista, keskittymisvaikeuksia ja huonoja ratkaisuja. Karvas maku tästä ehkä jäi, maalivahti totesi.

- Toisen jakson alkuun me saatiin maali ja sen jälkeen tuli fiilis, että tästä ehkä tulee jotain. Olen tyytyväinen joukkueen puolustuspeliin, yhtä kulmapotkutilannetta lukuun ottamatta. Ensimmäinen tilanne siinä selvitettiin, sen jälkeen Miikka Ilolla on minuutti aikaa tähdätä ja pallo menee kahden-kolmen oman pelaajan jalkojen välistä sisään. Siinä meni oikeastaan kaikki pieleen, Bahne harmitteli.

Kovin työntäyteinen ilta Bahnella ei Kuopiossa ollut.

- Maalipaikoilla ei hirveästi juhlittu, maalivahdeilla taisi olla vain muutama torjunta pelin aikana. Olen pettynyt, sillä odotin meiltä enemmän, Bahne totesi.

- KuPS-puolustaja Tuomas Rannankari keskittää hyviä palloja linjan taakse. Ne ovat vaikeita puolustaa. Toisella jaksolla ne olivat paremmin hanskassa. Me olemme puolustaneet tällä kaudella todella hyvin, siitä hyvä vireemme on lähtenyt. Kolme edellistä peliä ovat nyt päättyneet tasapeliin: no ei olla hävitty, mutta huolellisemmalla pelaamisella me olisi voitu saada kolme pinnaa niistä kaikista, maalivahti muistutti.

Lisää uutisia