AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2015

​Rajamäki kiitteli nuorten KuPS-pelaajien otteita

​Rajamäki kiitteli nuorten KuPS-pelaajien otteita

"Rapa" oli moneen asiaan tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja FC Inter taistelivat tasaiseen tahtiin sunnuntaisessa Veikkausliigakohtaamisessaan. Toukokuinen liigapeli päättyi 1-1 ja samoihin numeroihin päädyttiin nytkin tiukassa liigakoitoksessa, joka sisälsi paljon fyysistä taistelua.

KuPS-puolustukselle sattui toisen jakson alussa paha puolustusvirhe, josta Inter rankaisi armotta. Kuopiolaisten sitkeä takaa-ajo tuotti hienon tasoitusosuman 62 peliminuutin kohdalla. KuPS-joukkue pelasi hyvän ottelun ja yksi piste tuntui hyvältä saavutukselta kahden peräkkäisen tappion jälkeen.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki oli tyytyväinen oman joukkueensa taistelutahtoiseen ilmeeseen.

- Aika vahva peli me pelattiin. Inter on ollut tällä kaudella pelillisesti vahva ja se pelaa sujuvasti. Me onnistuttiin hyvin pistämään Interin peli poikki omalla aktiivisella pelaamisella, Rajamäki iloitsi.

Kuopiolaisten nuoret pelaajat esittävät ottelussa jälleen teräviä otteita. Laitahyökkääjä Ilmari Niskanen pelasi erinomaisen pelin ollen hyvin lähellä maalintekoakin. Hyökkääjä Saku Savolainen ja keskikenttäpelaaja Urho Nissilä taistelivat jälleen ensiluokkaisella asenteella nousten kotijoukkueen parhaimmistoon.

- Hyökkääjien Saku Savolaisen ja Irakli Sirbiladzen hyvällä yhteistyöllä me päästiin ohjaamaan Interin peli sinne minne me haluttiinkin. Keskikentän Urho Nissilä ja Ilmari Niskanen tekivät ison työn, siitä iso kiitos pojille. Ilmari oli omassa tilanteessaan läpi ja se oli ehdottomasti maalintekopaikka, valmentaja totesi.

- Meillä oli tänään hyvää uhkaa eteenpäin. Ensi jaksolla vasen laitamme toimi hyvin, toisella jaksolla me mentiin myös keskeltä ja meillä oli useita hyviä viittä vaille-tilanteita. Savolainen ja Niskanen olivat suurin uhkamme niissä tilanteissa, valmentaja totesi ja korosti Interin miehityksen olevan liigassa vahvin heti HJK:n ja SJK:n jälkeen.

Lisää uutisia