AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2015

​Granlund: "Meidän on käytettävä paikkamme"

​Granlund: "Meidän on käytettävä paikkamme"

Albin Granlund on valmis paluuseen. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin tasapeliputki on jo viiden ottelun mittainen ja paluun kokoonpanoon tehneen puolustaja Albin Granlundin mukaan avain voittoihin on maalinteossa.

Sunnuntaina Wiklöf Holding Arenalle saapuu vierailulle FF Jaro. Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Pietarsaaressa, jolloin tuloksena oli 1-1-tasapeli.

- Jaro prässää hyvin ja pelillisesti se on taitava joukkue. En usko että mitään helppoa peliä on tulossa. Luulen kuitenkin että pelaamme paremmin kuin [kauden] alussa. Puolustuspeli on paremmassa kunnossa, Granlund sanoo Nya Ålandissa.

Puolustus onkin pitänyt, mutta maalinteko IFK:lta ei ole parhaalla mahdollisella tavalla sujunut. Tämän näki edellisessä 0-0-tasapeliin päättyneessä kotiottelussa Ilvestä vastaan.

- Silloin meillä oli viisi todella hyvää paikkaa, mutta emme onnistuneet tekemään ensimmäistäkään maalia. Avain voittoihin on siinä että jatkamme hyvää puolustuspelaamista ja teemme paikoistamme maalit.

Toukokuussa RoPS-ottelussa loukkaantunut Granlund palasi kokoonpanoon edellisessä ottelussa FC Interiä vastaan.

- Kunnosta on vaikea sanoa kun ei pelannut melkein kahteen kuukauteen. Uskon kuitenkin että kuntoa on ja fyysisesti olen hyvässä kunnossa. Olen valmis paluuseen, Granlund vakuuttaa.


IFK Mariehamn - FF Jaro sunnuntaina 19.7. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia