AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 12.7.2015

Rajamäki harmitteli hitautta – Armstrong riemuitsi voitosta

Rajamäki harmitteli hitautta – Armstrong riemuitsi voitosta

Keke kiitteli puolustustaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves otti tärkeät pisteet, kun se kukisti kotikentällään KuPS:n 1-0. KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki myönsi Ilveksen ansainneen voittonsa, kun taas Keith Armstrong kiitteli omiensa puolustuspelaajia.

Rajamäki analysoi joukkueensa otteita pelin jälkeen rauhallisesti.

- Tiesimme, että Ilves on vahva kotijoukkue ja lähdimme pelaamaan suhteellisen nöyrästi. Meidän pallollinen pelaaminen ei ole tällä hetkellä hyvälaatuista. Pelaamisemme on hidasta ja meidän pitäisi saada liikutettua palloa nopeammin. Nyt Ilves pääsi jatkuvasti katkomaan. Toivon, että pystyisimme pelaamaan järjestelmällisesti eteenpäin, hitaampia hyökkäyksiä.

- Ottelun voittomaalia edeltävässä tilanteessa oli harmittava kamppi pelaajaltamme. Tämä oli tasainen peli ja ehkä Ilves ansaitsi voittonsa. Nyt mennään kotiin ja paiskitaan kahta kauheammin hommia, kommentoi Rajamäki Ilveksen sivujen mukaan.

Ilveksen päävalmentaja Keith Armstrong kiitteli etenkin puolustajiaan.

- Tasainen ottelu. Oli tunne jo ennen peliä ja pelin aikana, että tänään on tasainen matsi. KuPS on äärimmäisen laadukas joukkue ja täynnä hyviä pelaajia. Nostan hattua meidän puolustajille, jotka taistelivat hienosti Sirbiladzea ja kumppaneita vastaan, jotka ovat vaikeita pideltäviä. Tämä voitto antaa taas lisää itseluottamusta meille tulevaan, kommentoi Keke.

Lisää uutisia