AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 11.7.2015

"Tällä tavalla kun jatketaan niin mestaruus tulee"

"Tällä tavalla kun jatketaan niin mestaruus tulee"

Juha Malinen palkittiin perjantaina Veikkausliigan kesäkuun valmentajana. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS palkitsi uuden stadionin avajaisissa 2000-luvun ennätysyleisönsä, 4768 maksanutta, huikealla esityksellä, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

Päävalmentaja Juha Malinen lasketteli monen mielestä ottelun alla luikuria puhumalla yli 5000 katsojasta. Pelin jälkeenkin Malinen oli varma, että keskuskentällä oli vähintään 5000 katsojaa.

– Ennakkoon oli hyvin aistittavissa, että tästä tulee iso tapahtuma. Katsomot olivatkin täynnä, Malinen huomioi RoPSin verkkosivuilla.

Voitto-ottelun jälkeen heräteltiin jopa puheita RoPSin mestaruussaumasta. Näistä asioista ei ole napapiirillä tarvinnut edes puhua vuosikausiin.

– Tällä tavalla kun jatketaan niin mestaruus tulee. Tosiasia kuitenkin on, että pelejä on vielä paljon jäljellä, muistutti kapteeni Antti Okkonen.

Malinen myönsi, että joukkueen kesken on puhuttua mestaruussaumasta jo useamman viikon ajan.

– Virallinen tavoite on yhä olla kuuden joukossa, mutta meidän pelillä voidaan tällä hetkellä voittaa kaikki joukkueet. Siihen on tahtotila olemassa koko joukkueella. Mestaruusasiat ratkaistaan viimeisellä neljänneksellä syys-lokakuun vaihteessa, Malinen näki.

Lisää uutisia